De laatjes van Ikea. 

Ik ben moe, ik heb nu vier dagen aan de installatie van de keuken gewerkt en ik moet zeggen het gaat erg goed behalve die kxt laatjes. Met name die voorkantjes zijn lastig, de voorgeboorde gaatjes zijn net niet symmetrisch en bovendien mag je van het onderste laatje niet alle voorgeboorde gaatjes gebruiken. Voeg dat samen met de montageinstructie waarin ze hebben geprobeerd alle verschillende typen te beschrijven dan wordt het een behoorlijk gecompliceerd verhaal en de plaatjes eigenlijk te klein. Dat dan weer samen met een monteur die denkt dat hij het wel weet na het eerste laatje en het drama is een feit.  Gelukkig vond Ank op YouTube een erg duidelijk filmpje wat, in tegenstelling tot de papieren instructie, met name het probleem van onderste laatje goed belicht. 

 
Ook aan de toegangsweg is inmiddels begonnen.  

 Ze hebben daar een erg handig machientje voor,, zie foto. Met een grote schep scheppen ze het zand op voegen daar vijf zakken cement aan toe met water en de menger maakt er cement van wat ze vervolgens weer gewoon uit de bak laten lopen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s