Estiércol de cabra / Geitenstront

K’ben al een echte boer. Ik heb de hele middag Geitenstront staan te scheppen. De avocadobomen hebben mest nodig dus bij m’n buurman 12 zakken van 40 kg Estiércol de cabra gekocht en vandaag telkens een zak verdeelt over vijf samuras, zie foto, verdeeld en er per boom 3 kg Selenita een soort kalkmengsel aan toe gevoegd. Daarna elke samura naar een boom gesjouwd en over de aarde verdeeld.  

 
Ook ben ik daarnet door Telefonica gebeld. Morgen komen ze opnemen wat ze nodig hebben om twee extra palen te plaatsen. Volgens mij twee palen maar ja wie ben ik. Dat betekent ……… dat ze echt een telefoonlijn ( en internet!) komen aanleggen! Een overwinning na twee afwijzigingen. 

2 thoughts on “Estiércol de cabra / Geitenstront

  1. Nog steeds goed bezig, maar stilzitten is er nog niet bij! Doe de groeten aan Telefonica, goede maatschappij, maar erg duur! Sterkte, succes en een mooie dag! Un saludo!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s