Johan en Dick. 

Zo m’n handen trillen niet meer, zojuist naar de oerend spannende F1 in Barcelona gekeken. Wat een sensationele race en hulde aan Verstappen die 22 ronden lang op kop reed met Raiconen op 1 seconde achter hem. Bloedstollend, de Spaanse verslaggever zei na de race:”Zo nu kan ik weer adem gaan halen”. 

Maar nu Johan en Dick m’n twee van m’n vele jonge avocado’s. Een avocado boom heeft duizenden kleine gele bloemetjes waarvan er slechts ca 1 op de 100 ook daadwerkelijk een avocado worden. Ik ga jullie wekelijks op de hoogte houden van het wel en wee van deze twee, stormen, hitte en insecten zullen het hun moeilijk gaan maken voor ze hun uiteindelijke gewicht van ca. 300 gr en grote van 10-12 cm hebben bereikt. 

Mag ik u voorstellen Johan en Dick. 

Ze zijn vandaag 10,5 mm groot. 

Volgende week meer. 

2 thoughts on “Johan en Dick. 

  1. Wat een leuke namen….zullen Johan en Dick gevleid zijn? Leuk! Ik kwam met het opruimen van de oude fotoalbums van ons mam, de foto’s tegen van jullie bezoek (onverwacht) aan ons toen we in Luxemburg in een klooster logeerden! Volgens mij hebben de paters daar het nu nog over jullie motoren!!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s