Johan en Dick 18 mm.

Ter meerdere eer en glorie van Johan en Dick ben ik de hele week bezig geweest met het goed instellen van het beregeningssysteem. Een lastige zaak of misschien ben ik wel een te grote pietlut maar ik kan er slecht tegen als techniek niet doet wat ik wil dat het doet. 

Goed nu weer even over m’n twee vriendjes. 

Misschien is het niet opgevallen maar het zijn niet dezelfde twee als vorige week. Die van vorige week zaten aan een ‘off year’ boom. Avocado bomen hebben de eigenschap dat ze het ene jaar veel (on year) vruchten geven en het jaar daarop weinig (off year). Johan en Dick hadden de pech dat ik niet oplette toen ik ze uitkoos. Ze hingen dus aan een boom die voor volgend jaar weinig en waarschijnlijk ook nog kleine vruchten geeft, zeker omdat dit Anks boom is die nog vol vruchten hangt en ook dat doet de oogst van volgend jaar geen goed. 

Wordt vervolgd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s