Johan en Dick 84 mm en 147 gram??

Na het meten bleek dat ze 3 mm gegroeid waren en dat het gewicht slechts 1 gram was toegenomen. Das vreemd. Denkend over dat probleem besloot ik dat er een spreiding op de meetresultaten moet zitten en dat ik dus maar eens 5 maal moet meten om die spreiding te bepalen. Dat was vanochtend. Net, 20 uur, gaan meten en toen bleek dat de avocado nu 135 gram woog en vanochtend dus 147 hoe kan dat nu weer, zouden ze in de loop van de dag, ik meet meestal s’ochtends, door de warmte gewicht verliezen??? Nu is meten best lastig omdat dat ding vast zit aan een takje wat die meeting behoorlijk beïnvloed maar minder …… hier moet ik even over broeden. 

NEE, ik heb niet de verkeerde gemeten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s