Anky. 

De blog gaat meestal over mij. Nu even over Ank, een bezig bijtje, schilderen, de tuin, de moestuin, stekjes, bijhouden van contacten met de kinderen, familie en vrienden, koken, Mees, altijd is ze bezig en nooit eens gaat ze op haar kont zitten en doet niets. Ik wordt er moe van. Hier haar laatste schilderij zéér mooi maar nog niet af, binnenkort in dit theater.

Wil je meer van Anks schilderijen zien kijk dan op ankyschop.wordpress.com. 


Uit het oude huis komen stekjes, zielig om ze te laten verpieteren niemend zorgt er voor, zoals deze Stanophea. Erg mooi en geuren dat dat ding doet je ruikt het bij de buren. Douglas is er niets bij. 

Ook al missen jullie mij in bovenstaande rijtje, ik ben trots op haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s