Dag 2. 

Gisteren het maaien van vandaag voorbereid door de sproeikopjes van het beregeningssyteem vrij te maken zodat ik ze kan zien als ik aan het maaien ben. De nylon draad van die maaier slaat ze helemaal aan stukken. Zelfs met de heggenschaar slaagde ik er in om er toch een aantal stuk te knippen zo dicht groeit het onkruid er omheen. Wel een foutje gemaakt. Ik had de auto weg moeten zetten. 

De kracht van dat ronddraaiende nylon draadje is echt ongelofelijk de stenen vliegen in het rond de gaten zitten in m’n regenbroek en ook een blauwe plek op m’n buik is daar getuige van. Dat draadje wordt aangedreven door een benzine motortje dat op m’n rug zit. Met dat geheel sta je dan kontinu heen en weer te zwaaien en alle onkruidresten en stukken van de avocados of sinaasappels die op de grond liggen vliegen alle kanten op je wordt er ontzettend smerig van en zoals eerder gezegd het is zwaar werk. 

Morgen nog een klein stukje maaien en … het oprijpad vegen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s