Een zwaluw maakt nog geen zomer. 

Ik heb nog geen zwaluw gezien, maar gisteren was het erg goed weer en toen we naar bed gingen om 12 uur was het nog 20°C. En toen ik net opstond was het nog steeds 18°. Dat in tegenstelling tot de laatste maanden, de minima waren zo tussen de 9 en 11°. Belooft wat voor vandaag. 

We zitten hier aan een bijna onmetelijke hoeveelheid water. Aan de overkant van ons uit gezien ligt Florida. Voor de afwisseling zou het leuk zijn als er zo nu en dan wat te zien was op al dat water maar schepen zien we zo goed als nooit. Kennelijk varen ze meer tussen de Canarische eilanden en Afrika door. Maar gisteren kwam er een langs. 

Na deze opwinding ben ik de muursteunen voor de nieuwe deuren gaan schuren en schilderen, mij liefje was zo vriendelijk een foto te maken. 

De kleur is nog wat te licht daar moet iets aan gebeuren. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s