Zondag?

Vandaag samen met Rob weer hard gewerkt aan de pajero. Op zondag? Ja alle dagen zijn hier gelijk waardoor verschil tussen door de week (werken) en weekend (vrij) vervaagt. Ik ben altijd vrij en geniet daar nog steeds van. Dus toen Rob voorstelde om vandaag wat te doen, waarom niet?  

Gisteren was ik al begonnen met de basis voor de deur tussen de kamer en de badkamer maar raakte steeds in de war over het aantal leidingen dat er door moest lopen dus eerst de tekening maar aangepast. Zoals je ziet als je druk bezig bent kan je in de war raken. 

Dit is nu de basis voor die deur aan de linker zijde in de tekening. Onder het plankje op het cement zit het kanaal voor het afvalwater van de keuken, daaronder het kanaal voor de electriciteitsleidingen. Zoals je ziet hebben we nog wat te doen. 

Daarna hebben we de onderkant van het slaapkamerraam gemaakt, helemaal links op de foto. Helemaal rechts is de badkamer en er tussenin komt de woonkamer keuken. 

Zo dat wat betreft de pajero. Nu wéér een zonsondergang. Hij was weer bijzonder. Boven zee was het helder maar tussen ons en de rand van het eiland, nog in de zon, hing een wolk. Je krijgt dan dit beeld. 

Enne ik barst van de spierpijn in m’n armen en schouders door het schuren gisteren van de tea! balken die onder de gemaakte cementen brug boven het badkamerraam zitten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s