Vrouwen zien het gewoon niet. 

Het plan:

Het plaatsje voor de pajero met een BBQ. Er moet een muur komen tussen de pajero en de aljibe. Alternatief was de muur ook nog door te trekken tot op de aljibe. Doel een privé plekje uit het zicht en de wind waar je b.v. kan ontbijten of zonnen.

De discussie: Het plan is er al lang maar en had ik al vaak uitgelegd maar daar werd verder niet op gereageerd. Maar nu had ik deze tekening gemaakt en met m’n bezige bijtje en visite ter plekke doorgenomen. Nu, toen had ik het gedaan ……. hoe ik het durfde voor te stellen, het hele uitzicht naar de knoppen. Het alternatief heb ik gelijk maar laten varen maar die muur wilde ik echt wel. Dus aan de gang met blockes en de BBQ die we gisteren gekocht hebben om het voor de dames inzichtelijk te maken. 

Het resultaat:

De reactie: Goh is toch eigenlijk best leuk en ja dat verlies aan uitzicht valt toch ook best mee. Kunnen we die spiegel niet horizontaal ophangen net als in Almere?”  Ja natuurlijk goed idee (was ik al van plan maar ja er zaten nog geen haken in de muur dus had ik hem even rechtop gezet. Zo nu kunnen die zestig blockes van zo’n 15 kg per stuk weer op de pallet ……… zucht, en dan zeggen ze nog dat ik ongeduldig ben.

Voor de broodnodige afwisseling een zonsopgang. Beetje vreemd want hij gaat op aan de andere kant van de berg. 

Let ook op het lege basin. Het water voor bevloeiing in Puntagorda is op, daarover meer in m’n volgende blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s