Een bouwersblock. 

Ik heb er één gehad. Niet alleen schrijvers hebben er recht op maar ik als bouwer ook. Ik geef het je te doen, volkomen rechthoekig golfplaten leggen op een trapezium vorming gebouw. Er is n.l. 15 cm breedte verschil tussen de buitenmuur en de muur tegen de pajero. Je peinst, je piekert, je probeert wat maar niks lukt. Maar gisteren dacht ik “What the fuck” probeer niet zo perfectionistisch te zijn en toen kwam er schot in de zaak. Ik ben er nog niet helemaal uit maar ‘t loopt weer. 

Een ander nieuwtje is dat we twee licht aardbevingen hebben gehad, episch centrum bij de gele puntjes. Alleen de seismologen hebben het gemerkt. Niet dat ik het gemerkt zou hebben daar liep ik te veel voor te stampvoeten met m’n bouwersblock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s