Blog momentje?

Er is gevraagd of er geen blogmomentjes zijn.

Tja, mijn leven is op het moment niet echt een blogverhaal waardig. Deze ochtend heb ik de achtste lading avocado’s naar de handel gebracht, weer een foto van een auto vol avocado’s? Wel leuk is dat we nu op 2.800 kg zitten. Vorig jaar was de totale oogst 1.700 kg. Ik doe dus iets goed.

Naast het oogsten van avocado’s werk ik voornamelijk aan Casa Demetria. Dat moet voor de meest bloglezers welhaast saai worden. Ik weet dat er een stel is dat met bovengemiddelde belangstelling naar uitkijkt, de eerste huurders. Welnu het schiet aardig op. ,

De keuken is, op een handvatje na, klaar en morgen wordt als het goed is het , granieten, keukenblad geleverd. Het dak van de woonkamer is klaar en de muren zijn voor de eerste maal gewit.

Probleem blijft wel Fernando. Toen ik hem vanochtend belde zat hij weer in het ziekenhuis. Het gaat nog steeds niet goed met zijn pols. Probleem is wel dat hij de ramen moet leveren.

4 thoughts on “Blog momentje?

  1. Hallo Hans, hier hetzelfde hoor. Ik vind het juist hartstikke leuk om te lezen over jullie alledaagse (nou ja?) bezigheden. En mijn complimenten c.q.aanmoedigingen voor de grote regelmaat waarmee je steeds weer iets leuks te melden hebt!

    Geliked door 1 persoon

  2. Goed gezien, Hans! Wij lezen inderdaad met grote belangstelling je blog. Of het nu over de avocado oogst gaat, het weer of de (af)bouwactiviteiten: we volgen het nauwgezet. Eerst even een wraakmomentje terug: het weer in Nederland de komende dagen is volledig zon met temperaturen van 25 graden. Hopelijk wordt het in juni bij jullie ook zo. Dan kunnen we het ook wel zonder ramen doen 😊.
    Veel succes met je werk aan de pajero en onze hartelijke groeten. Henk en Cobie.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s