Mijn zondagochtend ritueel.

Zoals jullie weten heb ik een tik. Ik registreer van alles en zet het daarna in een grafiek. Dat doe ik dus ook voor het water dat ik gebruik voor de bevloeiing van de bomen. Omdat te kunnen doen loop ik elke zondagochtend achter ons huurhuisje Casa Demetria langs.img_8722

Over de parkeerplaats van dat huurhuisje.img_8723

Naar de watermeter die bij de ingang van de finca staat.img_8715

Ik lees hem af.img_8716

Loop dan de boomgaard in. C1oog9ZOTLuk1avnG58P4A

Tussen de avocadobomen door.fullsizeoutput_280f

Via de hut, het zenuwcentrum van het bevloeiingssysteem.fullsizeoutput_2813

Naar de laatste sinaasappel boom waar nog vruchten in hangen.xWk+kDCSQ7aGI2xeuuuCWw.jpg

Om daarna van mijn oogst, voor bij het ontbijt, een overheerlijk en supervers glaasje sinaasappelsap te persen.fullsizeoutput_2818.jpeg

Tijdens dat ontbijt hadden we eerst life via FaceTime (bedankt Steve) meegenoten hoe, bij onze jongste dochter, onze kleindochters in de tuin eitjes aan het zoeken waren en daarna hoe, bij onze andere dochter, de jonge eendjes al weer in de sloot zwemmen.

Vrolijk Pasen!

One thought on “Mijn zondagochtend ritueel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s