We hebben het.

Gisteren zouden ze glasvezel komen aanleggen. Maar op het moment dat de monteur moest komen belde hij dat de benodigde kabel, een extra lange, pas vandaag zou komen. Hij zou contact opnemen als hij er was.

Vandaag om 13:00 uur werd Ank door Movistar (de Spaanse KPN) gebeld voor een afspraak voor het aanleggen. Maandagochtend om 8 uur zouden ze komen. Dat kwam goed uit want wij zouden vanmiddag bij El Bernegal, een half uur rijden vanaf Puntagorda, gaan eten. We zitten net aan de maaltijd belt de monteur: “Waar bent u? We komen de glasvezel aanleggen.”

Ik vertelde hem waar ik was en dat ik niet voor zessen thuis zou zijn. Nu dat gaf niet hij moest toch de kabel nog over alle palen tot mijn huis brengen. Of hij mocht beginnen. NATUURLIJK! En toen we thuis kwamen om zes uur:

Geen monteur maar hij was wel geweest. En na een uurtje kwam hij en ging met zijn collega aan het werk. .

Om half negen hadden we internet via glasvezel. De vrouw van een van de monteurs kwam ook nog even en samen hebben we nog een pilsje gedronken.

En of ik tevreden ben? JAAAAAAAAA een foto uploaden duurt nu drie seconden tov drie minuten eerst geweldig!

5 thoughts on “We hebben het.

  1. Nice!! Wij wachten al bijna 3 weken op een afspraak. Wel via Pepephone (die gebruikmaken van de Movistar glasvezel). Blijkbaar zijn de alternatieve aanbieders niet bepaald prioritair…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s